Esther Peijnenburg

Ik ben Esther Peijnenburg (1978), trotse moeder van 3 prachtige en stralende kinderen; Lisa (2004), Bram (2005) en Harm (2008).

Als moeder probeer ik al jarenlang (en nog steeds) het beste uit mijn kinderen te halen en hoe om te gaan met ieders eigenheidjes. Dat valt niet altijd mee. Ik zat dan ook regelmatig met mijn handen in het haar. Mijn gevoel vertelde me dan dat er iets niet klopte, maar wat precies?

In mijn zoektocht als moeder en vooral als mens, ontdekte ik dat het belangrijkste zich voor mijn neus afspeelde. Op jezelf vertrouwen, daarbij jezelf zijn en blijven.

Mijn dochter wist al heel vroeg te benoemen hoe belangrijk ze het vond dat ze zichzelf mag zijn. Toen ze als 4-jarige naar de basisschool ging werd ze bestookt met de bekende vriendenboekjes. En bij elk vriendenboekje antwoordde ze bij de vraag:

Wat wil je later worden?

“Ik wil mezelf zijn!”

Niet juf, moeder, kapster of zangeres. Hoe bijzonder is het dat een kind al zo vroeg duidelijk weet hoe gewoon dit hoort te zijn! Iets waar ik als vrouw, partner en moeder van geleerd heb en lange tijd vergat te doen. Deze uitspraak is me dan ook altijd bij gebleven.

Mijn kinderen leerden mij in de afgelopen jaren dat het volgen van je hart en intuïtie de belangrijkste dingen in het leven zijn.
Die zorgen voor een goed gevoel van trots, eigenwaarde, zelfverzekerdheid en blij zijn met jezelf!

Door het luisteren naar mijn hart en intuïtie ben ik de opleiding tot coach gaan volgen. Met de oprichting van Verborgen Ster Coaching doe ik wat ik zo graag doe: mensen laten stralen!

Met stralende groet,
Esther

 

Lees ook mijn blogs

* Ik, Zij of Wij?
Onderweg naar het geheel
* Goud!
* Liefde, passie en…aandacht!

Referenties