Coaching

De maatschappij eist tegenwoordig van alles van ons, waardoor we steeds vaker de weg naar onszelf kwijt raken. 

Gedurende je leven vul je je rugzak met dingen die je meemaakt, die je doorloopt en dat maakt je tot wie je bent. Soms wordt die rugzak een beetje te zwaar en is het tijd om te kijken of er dingen uit de rugzak opgeborgen kunnen worden. Hierdoor raak je weer terug in balans en kom je weer in contact met jezelf, krijg je je zelfvertrouwen terug en maak je persoonlijke groei door.

Individuele coaching

Je kunt niet veranderen, je kunt wel een nieuw pad zoeken. 

 
Heb jij wel eens het gevoel dat de paden die je bewandelt niet meer voldoen of niet leiden naar waar je wil zijn? Op zakelijk gebied of persoonlijk? 

Of zit je met een probleem, situatie of een gebeurtenis waarvan je niet weet hoe je hiermee om moet gaan? Dan is het mogelijk om  nieuwe paden te ontdekken die eigenlijk al voor je voeten liggen.   

Wanneer je stappen gaat zetten, krijg je meer inzicht in waarom je doet wat je doet en daardoor ontstaat er meer rust en vertrouwen en ga je zien dat er meer keuzes zijn, dan dat ene dat je momenteel aan het doen bent. 

Wil je dat iemand daarin met je mee loopt? Dan past individuele coaching het beste bij jou. 

 

Gezinscoaching

Er is niet één universele goede weg om te ontdekken waar de behoeften binnen het gezin liggen.

Gezinscoaching is voor alle gezinnen met kinderen/jongeren in de leeftijd van 0 tot 21 jaar, die kampen met alledaagse lastige situaties.  

We gaan niet op zoek naar een sleutel, maar komen in een een flexibele zoektocht naar progressie, tot inzichten in de diepere oorzaken van gedrag.  Dit met oog voor ieder individu binnen het gezin met als uiteindelijke doel een positieve verandering in de sfeer en omgang thuis en met elkaar. Leer beter begrijpen waarom je met elkaar steeds tegen dezelfde dingen aan loopt. Krijg meer inzichten over ieder gezinslid en leer hoe je daarmee om kan gaan.  

Teamcoaching

Hoe iemand zich voelt binnen het “team” heeft alles te maken met zijn “positie”.

 
Jouw positie binnen het team is bepalend voor het succes dat je gaan boeken. Wanneer je als persoon op de “juiste”plek staat, zal je alles uit de kast kunnen halen om optimaal te kunnen presteren. Dit gaat hand in hand met je veilig voelen, vertrouwen hebben in jezelf en je teamgenoten en jezelf kunnen zijn. Je eigen ruimte innemen is net zo belangrijk als ruimte creëren. 

Wil jullie als team optimaal presteren? 

Iedere persoon is uniek en beleeft elke situatie of gebeurtenis op zijn eigen manier.

Wil jij ook weer stralen, maar lukt dat soms niet altijd even goed?
Ik begeleid je daar graag bij!